DE BALANCE GELAATSVERZORGING MET HOOGFREQUENTIE OF ULTRASOUND

Deze gelaatsverzorging is ideaal voor de normale, tot gevoelige of zelfs allergische huid.


Gelaatsverzorging balance met hoogfrequentie


Het hoogfrequentieapparaat of ultrasound in combinatie met kalmerende serums, zorgt voor hoogfrequente mechanische pulsen, waardoor de  bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en de serums dieper kunnen doordringen in de huid. Rimpels worden tegengegaan en de huid blijft er jonger uitzien. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. De behandeling is op basis van geluidsgolven van de hoogfrequentie of ultrasound, in combinatie met Dexpanthenol serum gekend om de huid kalmerende eigenschappen. 

DE BALANCE GELAATSVERZORGING IS GEBASEERD OP BIOLOGISCHE SERUMS

We hebben de Balance Gelaatsverzorging volgestopt met het allerbeste wat de natuur te bieden heeft zoals o.a.: Aloë Vera, Calendula, Smeerwortel, Hazelnootolie, Jojobaolie, Sheaboter, Cacaoboter, Distelolie, Teunisbloemolie, Rozenbottelolie, Vitamine E, Zwarte Bes en Lavendel.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON De Wellness Room. 

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32, mail info@w-room.be of boek online


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

Boek online uw Gelaatsverzorging Balance met Hoogfrequentie beauty behandeling

Boek online uw Gelaatsverzorging Balance met Hoogfrequentie beauty behandeling en beauty arrangement in Antwerpen

Boek gemakkelijk online uw gewenste Gelaatsverzorging Balance met Hoogfrequentie beauty behandeling of geef ons uw wensen door voor een beauty arrangement op maat. Alle beschikbare Gelaatsverzorging Balance met Hoogfrequentie behandelingen zien? Selecteer dan “geen voorkeur“. Selecteer een therapeut voor hun specialisme. Wilt u profiteren van extra voordeel? Bekijk dan onze promo met een beperkt aantal last minutes.

Hoe maak ik een boeking

  • Kies uit één van onze gediplomeerde specialisten.
  • Kies uw datum en het tijdstip en maak uw boeking online compleet.
  • Hulp nodig of wilt u uw afspraak verzetten? Start onze LiveChat of laat hier een bericht achter. Wij helpen u graag.

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0