DE BALANCE GELAATSVERZORGING MET HOOGFREQUENTIE OF ULTRASOUND

Deze gelaatsverzorging is ideaal voor de normale, tot gevoelige of zelfs allergische huid.


Gelaatsverzorging balance met hoogfrequentie


Het hoogfrequentieapparaat of ultrasound in combinatie met kalmerende serums, zorgt voor hoogfrequente mechanische pulsen, waardoor de  bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en de serums dieper kunnen doordringen in de huid. Rimpels worden tegengegaan en de huid blijft er jonger uitzien. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. De behandeling is op basis van geluidsgolven van de hoogfrequentie of ultrasound, in combinatie met Dexpanthenol serum gekend om de huid kalmerende eigenschappen. 

DE BALANCE GELAATSVERZORGING IS GEBASEERD OP BIOLOGISCHE SERUMS

We hebben de Balance Gelaatsverzorging volgestopt met het allerbeste wat de natuur te bieden heeft zoals o.a.: Aloë Vera, Calendula, Smeerwortel, Hazelnootolie, Jojobaolie, Sheaboter, Cacaoboter, Distelolie, Teunisbloemolie, Rozenbottelolie, Vitamine E, Zwarte Bes en Lavendel.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON De Wellness Room. 

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32, mail info@w-room.be of boek online


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0