GELAATSVERZORGING MOISTURIZE MET LED LICHT THERAPIE

De gelaatsverzorging moisturize met led lichttherapie is ideaal voor de droge tot zeer droge, of zelfs gevoelige huid. 


Gelaatsverzorging moisturize met led licht therapie bij The Wellness Room


LED LICHTTHERAPIE VOOR EEN ECHTE SKINBOOST 
Deze gelaatsverzorging is vochtinbrengend voor de droge tot gedehydrateerde of zelfs overgevoelige huid. De huid krijgt een intense oppepper op hydratatie-niveau, tot diep in de kern. De Led lichttherapie staat bekend om zijn vermogen om het genezingsproces van de huid te versnellen. Huidcellen krijgen een verjongende, anti-aging boost waardoor de bloedstroom toeneemt, waardoor voedingsstoffen naar de behandelde gebieden worden gebracht, evenals de productie van fibroblasten en collageen wordt gestimuleerd om je huid te versterken en het verouderingsproces te bestrijden. 

HET LICHT KOMT DE HUID ALS HET WARE BINNEN
Het licht komt de huid binnen en wordt opgenomen door de cellen van het lichaam om micro-organismen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor energieproductie en anti-aging. Deze techniek activeert en leidt op een natuurlijke manier tot een verbetering van de oxygenatie, het functioneren en de afweer van de weefsels.
DE MOISTURIZE LED LICHTTHERAPIE GELAATSVERZORGING IS OP BASIS VAN NATUURLIJKE PRODUCTEN
De Moisturize lijn bevat alle goeds van Kamille, Roos, Lavendel & Aloë Vera, Zoethout, Heermoes en Goudsbloem, ideaal voor hun regenererende, anti-ontsteking, moisturizerende, verzachtende en antibacteriële werking. De behandeling wordt afgesloten met een roze klei masker, ideaal voor de droge of gedehydrateerde huid. Deze gelaatsverzorging is ideaal om je huid te voeden, kalmeren en genezen en is ook te gebruiken bij vele verschillende irritatie problemen, ontstekingen, gevoeligheid, huidvlekken, eczeem en andere huidaandoeningen. De voedende basis van de Moisturize Gelaatsverzorging bestaat uit o.a. Abrikozenpitolie, Distelolie, Sheaboter en Teunisbloemolie. Met antioxydant Vitamine E, Lavendel, Kamille & Rosa Damascena.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON De Wellness Room. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32, mail info@w-room.be of boek online. 

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.