GELAATSVERZORGING ZUURSTOFTHERAPIE OF OXYGEN THERAPIE, IDEAAL VOOR DE RIJPERE HUID, FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS. 
In Amerika is het alom geweten, zuurstoftherapie is hot. Madonna doet het al jaren, en is er helemaal weg van. Met osmotische druk wordt zuurstof onder de huid gebracht aan de hand van een zuurstofmachine met vernevelaar. De werkzame stoffen in serums dringen door de zuurstof dieper in de huidlagen van het gelaat door, en blijven daar enkele weken hun werking doen. Dit is een enorme oppepper voor uw huid.

ZUURSTOFTHERAPIE GELAATSVERZORGING, MET HET HUISMERK SKJINCARE

Eerst wordt uw gelaat goed gereinigd. Na deze reiniging wordt er een serum, of een combinatie van puur biologische serums op het gelaat aangebracht.

WAT DOET ZUURSTOFTHERAPIE VOOR UW HUID?
Zuurstoftherapie zal uw huid boosten, opklaren, een natuurlijke "gloss" geven, op-liften, kalmeren en essentiële ingrediënten tot onder de basale cellaag inbrengen wat resulteert in een gezondere huid, ongeacht uw huidtype, kleur of conditie. Zuurstoftherapie stimuleert celvernieuwing, reduceert huidveroudering en fijne lijntjes & rimpels. Het vermindert de droogheid van uw huid, en vitaliseert de 'normale huid'. Een intense supergeconcentreerde oppepper voor je gezicht van regenererende en liftende plantaardige en biologische extracten. Zuurstoftherapie beschermt en bevordert het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een strakke vitale huid die straalt en voelt als herboren. 
DE BIOLOGISCHE INGREDIËNTEN VAN ZUURSTOFTHERAPIE
Verzorgend, voedend en rijk aan antioxydanten, Omega 3 & 6 en zeldzaam Omega 7, helpt deze biologische serums de celvernieuwing te stimuleren, de huid te verstevigen en rimpels te vervagen. Vooral geschikt voor een normale, (extra) droge & rijpe huid. Met o.a. biologisch Duindoorn, Macadamia, Calendula & Pompoen extracten.

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON THE WELLNESS ROOM.

Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32, mail info@w-room.be of boek online. 


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0