LPG endeermologie of Lymfedrainage? Dit vergelijkend artikel helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Wat is het geheim van LPG endermologie en zijn werking?

De LPG endermologie slankheidstechniek laat toe om de vatafbraak (lipolyse) te stimuleren en te ondersteunen om locale onesthetische overbelastingen weg te werken. Door mechanische stimulatie worden vetten vrijgegeven en productie van elastine en collageen aangewakkerd. Het RESULTAAT: Een slank en strak silhouet en op een natuurlijke manier.

Hoe vaak moet ik komen voor lymfedrainage?

We raden aan meteen werk te maken van uw cellulitis. Om de dag of om de 2 dagen is perfect, dan heeft u onmiddellijk resultaat en bent u snel van uw cellultis verlost. 1 sessie duurt telkens 35 minuten

Is LPG endermologie pijnlijk?

ENDERMOLOGIE is een wetenschap van celstimulatie die door LPG is ontwikkeld en door meer dan 128 wetenschappelijk studies is onderbouwd. De techniek is pijnloos en niet invasief.

Hoe verloopt de lymfredrainage behandeling?

De behandeling verloopt in 3 stappen:
Evaluatie van de te behandelen zone/probleemzone. Opstellen van het behandelplan.
Behandeling: Nadat u uw ENDERMOWEAR pakje heeft aangetrokken gaat u comfortabel liggen op de behandeltafel en geniet u van 35 minuten ontspanning. De LPG endermologie machine maakt dat tijdens uw behandeling vetten afgevoerd worden, de huid verstevigt wordt, cellulite gladgemaakt wordt en contouren aflijnt worden. Dit alles op een natuurlijke en pijnloze manier!
Resultaten opvolgen: Na uw LIPOMASSAGE behandeling worden uw behandelde zones ingesmeerd met een verkoelende anti-cellulitis gel. Een volgende afspraak wordt vastgelegd. U dient minimum 1,5 l water te drinken na de behandeling. Na alle sessies te hebben ondergaan is het belangrijk onderhoudsbeurten in te plannen, met een gemiddelde van 1 per 2 maand, dat zijn er minimum 6 per jaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

We maken eerst een analyse van de probleemzone, op afspraak bij uw specialiste in The Wellness Room. Gemiddeld zijn er 7 tot 10 behandelingen nodig. Resultaat gegarandeerd!

Wat zijn de te behandelen zones?

U mag zelf kiezen waar uw afslankingsspecialiste de lpg lipomassage uitvoert gedurende de hele sessie. U bent niet gebonden aan bepaalde zones of tijd per zone.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.