Professionele gezichtsverzorging in Antwerpen

The Wellness Room profileert zich als specialist op gebied van professionele gezichtsverzorging. Dit omdat zij alle belangrijke aspecten van huidverzorging in acht neemt in combinatie met een warm ontvangst en persoonlijke benadering. U mag zich verwachten aan een gezellige en zeer ruime beauty kamer/room met de allernieuwste apparatuur.

Gezichtsverzorging met gepersonaliseerde huidverzorging

Uw schoonheidsspecialiste houdt uw fiche bij om U een gepersonaliseerde huidverzorging te kunnen bieden. U kan uw gelaatsverzorging ook in DUO laten doen met een maximum aan 4 personen in dezelfde kamer! Op gebied van gezichtsverzorging werken wij in the Beauty room met AHAVA, zuivere mineralen uit de dode zee, en Biobalance.

Gezichtsverzorging voor ieder type van huid.

In overleg met u bieden wij een aangepaste gelaatsverzorging specifiek voor de droge huid, gecombineerde huid, vette huid, problematische huid, rijpere huid en normale huid. Na de gelaatsbehandeling zal uw huid stralen, gehydrateerd, en tot in de diepte gereinigd zijn. We werken met warmtecompressen, ozon, stoommachine en exfolierende dieptereinigingsborstels. Natuurlijk is ook een zalige gelaatsmassage inbegrepen. Een gelaatsbehandeling naar keuze kost 55 euro en duurt 60 min.Bent u meer op zoek naar een dermatologische huidverbeterende behandeling door onze huidspecialisten, neem dan een kijkje op de pagina Neoderma gelaatsbehandelingen overzicht. Deze prijzen starten vanaf 70€Boek nu voor gelaatsverzorging in Antwerpen
Maak nu een afspraak met onze beauty specialisten. Of reserveer online.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.