Kerst- en nieuwjaarsarrangement 


Yes yes yes ! Het x-mas & nieuwjaarsarrangement is van start gegaan bij The Wellness Room, net op tijd voor de feestdagen en ideaal als cadeau tijdens deze koude winterdagen.

Wat kan je verwachten ? 


Infraroodlampen boven de behandeltafel: check! 

Bij The wellness Room hebben we 2 infraroodlampen die ervoor gaan zorgen dat de warmte dieper doordringt in de huid. Doordat de lichaamstemperatuur stijgt en de bloedsomloop versnelt, worden afvalstoffen die de spierpijn veroorzaken, sneller afgevoerd. Bij het kerst-en nieuwjaarsarrangement worden onze infraroodlampen ingezet bovenop een heerlijke biologische cacaopakking!

Een Cacao bodypakking als bron van magnesium: check! 

Rauwe cacao bevat ijzer en is één van de beste magnesiumbronnen. 
In een combinatie met een pakking gaan we ervoor zorgen dat je energieproductie vlotter gaat en je lichaam alle goede stoffen opneemt. Daarnaast zorgt het voor sterke spieren, botten en tanden en houdt het je bloeddruk ook op een gezond level.

Een aromatherapie-massage met kerstgeuren: check! 

Voor deze heerlijke cacao pakking hoort ook een zeer ontspannende aromatherapie massage met hoofdmassage. De aroma’s zijn samengesteld door onze aromatherapeute Monica en bevat alle heerlijke kerstgeuren die je helemaal gaan laten wegdromen.

Last but not least: een kopje kruidenthee en een homemade auraspray: check! 

Geniet na van dit uitgebreide kerst-en nieuwjaars-arrangement met een heerlijk kopje kerstthee en ga naar huis met je eigen winter Aura spray ! Ideaal voor de feestdagen en niet schadelijk voor je huid/ stof / …

Geniet van een mini vakantie tijdens dit kerst-en nieuwjaarsarrangement


Boek dit kerst-en nieuwjaars-arrangement en vergeet even alle zorgen. En ook al heb je geen vakantie geboekt, met dit arrangement beloven we je alvast een mini-vakantie.
Dit arrangement is boekbaar voor zowel 1 als 2 personen en duurt 2 uur totale duurtijd. Je kan dit arrangement online boeken onder de categorie 'Tijdelijke acties' voor maar liefst 90€ p.p.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.