Mee-eters of comedonen behandeling

Een mee-eter bestaat uit talg en dode huidcellen. Bij een overproductie aan talg, vult een porie zich hiermee waardoor er een talgpropje ontstaat. Dit noemen we een mee-eter of comedo of blackhead.Wanneer u met 2 vingers de huid aanspant bv. op uw kin, dan kunt u soms ook een wit bobbeltje ontdekken. Dit noemen we de gesloten mee-eter of whitehead, omdat deze porie is afgesloten. Een gesloten mee-eter ligt dieper gelegen en is vaak de boosdoener van een puistje of ontsteking (rood puistje).

Wat kan ik eraan doen om mee-eters of zwarte puntjes te voorkomen of verwijderen?

Reinig uw huid ’s morgens en ’s avonds met de producten van Neoderma Rebalancing line. Ga 1x per maand naar de schoonheidsspecialiste om al uw comedonen te laten verwijderen. Uw huidspecialiste voert dan een dieptereiniging uit en geeft u advies over de verdere behandeling thuis.

Mee-eters verwijderen? Laat het over aan een specialist

Toch adviseren we u de mee-eters die er zitten niet zelf uit te drukken, maar dit door de huidspecialisten van The Wellness Room te laten doen. Zo voorkomt u onnodige schade aan uw huid en kunnen wij u daarna een persoonlijk advies uitreiken.
NUTTIGE LINKS:
Bekijk hier het gelaatsverzorgingen overzicht van Neoderma.
Lees hier meer over gelaatsverzorging van the Wellness Room

Contacteer The Wellness Room, voor uw mee-eters behandeling.

Reserveer vandaag nog je behandeling tegen mee-eters in Antwerpen. Contacteervoor advies onze huidverbetering specialisten of bel vandaag nog voor een afspraak 03 257 77 32
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.
Last minutes