Naar de sauna in de zomer? Natuurlijk!

De meeste onder ons denken er in de zomer niet aan om naar de sauna te gaan. Maar een saunabezoek bij warm weer heeft nochtans heel wat voordelen!Je kan beter tegen de warmteHoe vaker je naar de sauna gaat, hoe beter je lichaam tegen de warmte kan. Je leert je lichaam namelijk om zichzelf af te koelen door na een hete sauna onder een koude douche te stappen. Bovendien zal het buiten ook meteen heel wat koeler aanvoelen als je net uit een sauna van 90°C stapt. 

Afkoelen in het sauna complex

Een tweede voordeel van een saunabezoek in de zomer is dat er in zo’n wellness complex ook heel veel verschillende manieren zijn om af te koelen. Denk maar aan de zwembaden, voetbadjes, douches, stortemmers, … Koel je spontaan al meteen een paar graden af?

Genieten in de buitenlucht bij The Wellness Room

Maar weet je wat het grootste voordeel is als je in de zomer naar de sauna bij The Wellness Room komt? Onze jacuzzi staat buiten! Je kan dus gezellig in de buitenlucht genieten van een bubbelbad. Bovendien hebben we ook een zonneterras voorzien waar jij rustig in het zonnetje kan liggen. En dat is nog niet alles! Er staat daar namelijk ook een BBQ. En jij mag die gebruiken! Zin om te BBQ’en? Laat het ons dan weten wanneer je reserveert, en wij verzorgen alles. Meer over alle troeven van onze privé-sauna The Lodge vind je hier! (https://www.the-wellness-room.be/blog/de-troeven-van-wellness-room/)Dus, wil jij er deze zomer even tussenuit, lekkere in alle rust genieten én achteraf minder last hebben van de warmte? Op naar The Wellness Room! Reserveer nu!

Bent u geïnteresseerd?

© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0