Bij The Wellness Room kan u de Wellness Lodge of de privé sauna afhuren (al dan niet) in combinatie met minimum 1 duo behandeling

naar keuze uit het aanbod massage & beauty. De behandelingen gaan door in een extra grote kamer -de soul room- met zicht op de privé tuin

De jacuzzi bevindt zich in de overdekte outdoor Wellness Lodge middenin de stadstuin, met open haard, finse sauna en relaxhoek.

Chat

FAQ

Hoe verloopt de betaling?

Voor alle behandelingen zonder cadeaubon, is een voorschotsbetaling vereist. U kan ter plaatse het restbedrag (zonder het voorschotbedrag) met bancontact app (QR code), payconiq, of cash betalen op de dag van aankomst. U kan ook op voorhand (bv. wanneer u iemand stuurt voor een surprise behandeling) het volledige bedrag overmaken. Vraag daarom even de BON op per mail aan de receptie. U dient dan via de groene knop in de mail te betalen, dus niét rechtstreeks op het rekeningnummer van GCV Vitamina.

Ik denk dat ik door omstandigheden niet (op tijd) geraak op mijn afspraak kan ik last minute afbellen of een voicemail achterlaten?

U kan tot de dag op voorhand 21:00 ‘s avonds uw afspraak wijzigen/annuleren. Last minute afbellen of mailen is verlies van voorschot. Klanten die regelmatig last minute cancellen staan op een speciale lijst. Annulaties worden enkel aanvaard de dag op voorhand per email of officieel via het online bookingsysteem. Via het online bookingsysteem is het niet mogelijk op het laatste moment op de ‘cancel’ knop te klikken. No shows zonder verwittiging worden op een andere speciale lijst geplaatst. Alle afspraken worden zorgvuldig ingepland en het personeel zodoende ingezet om u een kwaliteitsvolle behandeling te garanderen en enkel tijd voor U uit te trekken. We vragen U vriendelijk deze regel te respecteren. Tip: Bent u toch last minute belet, verkoop onderling een behandeling van dezelfde waarde door (of doe het kado) aan een vriend(in) of collega. Zo kan u uw voorschot toch nog goed investeren, en voorkomt u op de lijst te worden geplaatst.

Is het mogelijk het volledige bedrag al op voorhand te betalen?

Ja, dat kan. Gelieve aan de receptie te vragen de Bon op te sturen per email met het volledige bedrag van de behandeling. U dient dan via de groene ‘betaal nu’ knop te betalen. De betaling is onmiddellijk zichtbaar aan de receptie. Gelieve niet rechtstreeks op de bankrekening te storten, omdat dit in veel gevallen te lang duurt vooraleer het bedrag overgeboekt is.

Kan ik met bankcontact betalen?

We hebben geen bankcontact terminal maar wel een betaal app, payconiq, die u zelf op uw smartphone kan instelleren en ter plaatse het bedrag kan overmaken. ( werkt het snelste als u KBC of ING heeft, Zoniet duurt het 2 werkdagen), of u kan ook cash betalen. Er is ook een optie tot QR code scannen via de bankcontact app op onze iPad.

Mag ik eigen badlinnen meebrengen?

U mag eigen badlinnen meenemen voor de privé wellness. In sommige arrangementen staat duidelijk vermeld dat het badlinnen inclusief in de prijs zit inbegrepen.

Kan ik ter plaatse eten/drinken bestellen?

U kan ter plaatste vanuit de privé wellness hapjes en drankjes bestellen van de menukaart, maar bij voorkeur kan u het op voorhand doorgeven. Bekijk daarvoor de menukaart tapas , of de menukaart ontbijt.

Welke faciliteiten zijn er in de privé wellness?

Neem hiervoor een kijkje op onze pagina Wellness.

Wat kost 2u privé sauna + duomassage?

De privé sauna kost €120 voor 1-4 personen, en duomassage anti-stress €110 voor 2 personen. Samen is dat €230. De totale duurtijd is dan 2,5 uur + 1 uur = 3,5 uur.

Mogen we eerst in de privé wellness, of is er eerst de duomassage?

Afhankelijk van onze planning die dag, zullen wij u dit ter plaatse mededelen. Soms starten we met de duomassage, soms met de wellness. Enkel op uitdrukkelijk verzoek van de klant kunnen wij dit op voorhand vastleggen.

Hoeveel kost het om badlinnen te huren?

Badlinnen kost €6 pp en omvat een badjas, badslippers, zeep en een grote handdoek per persoon.Indien er niet vermeld staat in uw arrangement of sauna boeking, dat het badlinnen inbegrepen is, is het dus idd niét inbegrepen.

Ik wil iemand graag een kadocheque geven, hoe moet ik dat doen?

U kan de cadeaucheque ter plaatse komen afhalen in the wellness room. U dient daarvoor wel even te verwittigen, zodat wij tijd kunnen vrijmaken om u deze te overhandigen. Gelieve ons minumum 2 uurtjes op voorhand te verwittigen van uw komst. U kan de cadeaucheque ook online bestellen via de homepage van The Wellness Room. U ontvangt deze dan onmiddellijk in uw mailbox. U betaalt hiervoor enkele euro’s transactiekosten aan het online bedrijf Eventbright. U kan (voor het aangekochte bedrag) de cadeaucheque spenderen aan een door U gekozen behandeling, ongeacht de behandeling die op de cadeaucheque staat.

Ik heb een kadocheque gekregen, kan ik daar meerdere afspraken mee maken?

Dat kan. Echter hanteren wij daarvoor een minimum bedrag van €25 per gemaakte afspraak.

Mag ik mijn kadocheque aan iemand anders geven?

Indien u ons op de hoogte brengt, kan u uw kadocheque aan iemand anders wegschenken.

Dien ik iets speciaals mee te brengen voor massage?

Nee, u hoeft niks speciaals mee te brengen voor massages of beautybehandelingen. We hebben alles aanwezig in the Wellness Room.

Welke massage is het meest geschikt voor mij?

U kan zich het beste laten adviseren ter plaatse door onze masseuses. Zij zullen de geschikte massage voor u aanbevelen, of u kan gebruik maken van de massage intake op de iPad van de receptie. Daarop kan U uw massage helemaal op maat laten maken.

Het is mijn eerste keer massage, hoe gaat men precies te werk?

U kan advies vragen aan de masseuse over welke massage het meest geschikt is voor U. U kan ook een massage-intake invullen aan de receptie, vraag dat best even aan de receptioniste. Zo kan u uw massage op maat laten maken. De masseuse zal u vragen plaats te nemen op de behandeltafel. U kan zich eerst rustig omkleden. Wij vragen u uw ondergoed aan te houden. Bij aanvang van de massage wordt u eerst bedekt met een grote handdoek. Daarna zal de masseuse starten met de rug of de benen te masseren.

Hoe verloopt de duomassage?

De duomassage gebeurt in dezelfde kamer, door 2 masseuses. U kan ieder een andere soort massage kiezen.

Er is ook een luxueuzere vorm van duomassage, in onze Soul-room. Daar heeft u nog extra tijd na de behandeling, wordt een kruidenthee voor u gebracht, en kan u gebruik maken van de douches achteraf of de infraroodsauna. Voor deze behandeling dient u DUO LOUNGE massage te reserveren voor €150

Wie voert de behandelingen uit?

In the Wellness Room werken enkel vrouwelijke therapeutes met een gepecialiseerde opleiding in schoonheidszorgen en manuele massage-therapieën en gezondheidstherapiëen. Ze zijn allen professioneel en hebben minstens 3 jaar ervaring in de sector.

Hoeveel kost de duomassage?

De duomassage antis-stress van 1 uur kost 110 € voor 2 personen, voor 1 uur.

Is er parkeergelegenheid in de buurt?

  • Vrij parkeerplaats zoeken: U kan het beste in de GPS Baron d?Hanislaan ingeven, of Emiel Banningsstraat. Deze straten bevinden zich juist op de hoek van de Wellness Room. Helaas vindt geen enkele GPS de Amerikalei nr 202. Het systeem stuurt u terug de tunnel in richting Gent of Breda, terwijl u boven de tunnel moet blijven aan de rechterkant, tot aan het adres Amerikalei 202.
  • Parkeren in de betalende parking Parking gerechtshof: 3,5 minuten wandelen. U steekt de straat over, met de Carrefour aan uw rechterkant. U loopt door de Gijzelaarsstraat die overloopt in de pacificatiestraat. U steekt de tramhalte over en loopt het plein over. Daar arriveert u aan de Amerikalei. Draai nu naar rechts tot aan het nummer 202.
  • Gratis parking gebruiken van de Wellness Room. 3 minuten wandelen.  U rijdt binnen in de openbare parking in de Gijzelaarsstraat (Carrefour parking). U kiest een plaats. Voor terug naar buiten te rijden vraagt u tijdens het afrekenen de parkings – abonnementskaart aan de balie van The Wellness Room. In ruil geeft u uw identiteitskaart af aan de receptie. U dient nog even binnen te springen in The Wellness Room om de parkings-abonnementskaart in te ruilen voor uw identiteitskaart (liefst binnen het kwartier). Opgelet, na 19.30 u kan u deze parking niet meer gebruiken.

Hoe raak ik tot in the wellness room?

  • Vrij parkeerplaats zoeken: U kan het beste in de GPS Baron d?Hanislaan ingeven, of Emiel Banningsstraat. Deze straten bevinden zich juist op de hoek van de Wellness Room. Helaas vindt geen enkele GPS de Amerikalei nr 202. Het systeem stuurt u terug de tunnel in richting Gent of Breda, terwijl u boven de tunnel moet blijven aan de rechterkant, tot aan het adres Amerikalei 202.
  • Parkeren in de betalende parking Parking gerechtshof: 3,5 minuten wandelen. U steekt de straat over, met de Carrefour aan uw rechterkant. U loopt door de Gijzelaarsstraat die overloopt in de pacificatiestraat. U steekt de tramhalte over en loopt het plein over. Daar arriveert u aan de Amerikalei. Draai nu naar rechts tot aan het nummer 202.
  • Gratis parking gebruiken van de Wellness Room. 3 minuten wandelen.  U rijdt binnen in de openbare parking in de Gijzelaarsstraat (Carrefour parking). U kiest een plaats. Voor terug naar buiten te rijden vraagt u tijdens het afrekenen de parkings – abonnementskaart aan de balie van The Wellness Room. In ruil geeft u uw identiteitskaart af aan de receptie. U dient nog even binnen te springen in The Wellness Room om de parkings-abonnementskaart in te ruilen voor uw identiteitskaart (liefst binnen het kwartier). Opgelet, na 19:30u kan u deze parking niet meer gebruiken

Wat als ik te laat kom op mijn afspraak?

Probeer op tijd te komen voor uw afspraak, en rekening te houden met het verkeer en de zoektocht naar een parkeerplaats. Vooral in het weekend hebben wij een strakke planning. U kan zich 10 min voor uw afspraak aanmelden en iets drinken in de ontvangstzaal. Zo kan u ontspannen aan uw behandeling beginnen en hoeft u geen tijd te verliezen aan behandeling of wellness Indien u toch vertraging heeft opgelopen, gelieve ons op de hoogte te houden via telefoon, zodat we weten wanneer we U mogen verwelkomen.

Hoeveel op voorhand moeten we reserveren?

U kan, mits beschikbaarheid, nog dezelfde dag reserveren. Check ook altijd onze last minutes online!

Hoeveel op voorhand moeten we aanwezig zijn op onze afspraak?

10 minuten op voorhand is perfect. Een half uur of langer op voorhand komen heeft geen zin, aangezien de therapeutes dan nog in behandeling zijn met de vorige klanten.