Professionele gelaatsverzorging in Antwerpen

In onze schoonheidsinstituut De Wellness Room profileert zich als specialist op gebied van professionele gelaatsverzorging. Wij nemen alle belangrijke aspecten van huidverzorging in acht, vervolgens combineren we dit met een warme ontvangst en persoonlijke benadering. U wordt ontvangen in een gezellige en zeer ruime behandelruimte. Deze is voorzien van de allernieuwste apparatuur.

Gelaatsverzorging met relaxerende huidverzorgingstechnieken

Uw schoonheidsspecialiste houdt uw fiche bij zodat ze u een gepersonaliseerde huidverzorging kan bieden. U kunt uw gezichtsbehandeling ook in DUO of meer laten doen (tot 4 personen in dezelfde kamer)! In onze Beauty room werken wij met het huismerk Skjincare. Een 100% biologisch product van planten, kruiden, en essentiële oliën.

Voor ieder type huid, voor totale ontspanning.

De basis comfort gelaatsverzorging van Skjincare biedt u het beste voor uw huid. Uw huid zal stralen, gehydrateerd zijn en vooral helemaal in ontspanning worden gebracht na het drukke alledaagse leven. We gebruiken daarvoor speciale gelaatsmassage technieken om uw huid volledig te doen ontspannen. De ozon- en vapo therapie zorgt ervoor dat u zich in een oase van relaxatie bevindt.
 
Kortom, bent u meer op zoek naar mee-eter behandeling of een huidverbeterende behandeling door onze huidspecialisten? Neem dan een kijkje bij de Huidtherapie gezichtsbehandelingen of kijk bij de kruidenspecials: de herbal peel en de papaya peel. Benieuwd welke gelaatsverzorging bij u past? Doe dan de gelaatsverzorgings-intake.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.