Professionele gelaatsverzorging in Antwerpen

De Wellness Room profileert zich als specialist op gebied van professionele gelaatsverzorging. Wij nemen alle belangrijke aspecten van huidverzorging in acht, vervolgens combineren we dit met een warme ontvangst en persoonlijke benadering. U wordt ontvangen in een gezellige en zeer ruime behandelruimte. Deze is voorzien van de allernieuwste apparatuur.

Gelaatsverzorging met relaxerende huidverzorgingstechnieken

Uw schoonheidsspecialiste houdt uw fiche bij zodat ze u een gepersonaliseerde huidverzorging kan bieden. U kunt uw gezichtsbehandeling ook in DUO of meer laten doen (tot 4 personen in dezelfde kamer)! In onze Beauty room werken wij met het huismerk Skjincare. Een 100% biologisch product van planten, kruiden, en essentiële oliën.

Voor ieder type huid, voor totale ontspanning.

De basis comfort gelaatsverzorging van Skjincare biedt u het beste voor uw huid. Uw huid zal stralen, gehydrateerd zijn en vooral helemaal in ontspanning worden gebracht na het drukke alledaagse leven. We gebruiken daarvoor speciale gelaatsmassage technieken om uw huid volledig te doen ontspannen. De ozon- en vapo therapie zorgt ervoor dat u zich in een oase van relaxatie bevindt.

Kortom, bent u meer op zoek naar mee-eter behandeling of een huidverbeterende behandeling door onze huidspecialisten? Neem dan een kijkje bij de Huidtherapie gezichtsbehandelingen of kijk bij de kruidenspecials: de herbal peel en de papaya peel. Benieuwd welke gelaatsverzorging bij u past? Doe dan de gelaatsverzorgings-intake.


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0