BIOPEELING HERBAL PEEL GELAATSVERZORGING IN COMBINATIE MET SKINSCRUBBER, DE MEEST NATUURLIJKE PEELING OP DE MARKT

De Biopeeling of Herbal Peel van het huismerk Skjincare is puur ontgiftende en zuiverende peeling die 100% natuurlijk is. De basis van de peeling bestaat uit zuiverende kleisoorten in combinatie met algen: Spirulina en Chlorella, gerstegras, tarwegras, puur natuurlijke planteningrediënten zoals Kamille, Calendula, Duizendblad, cacao, Vogelmuur / Sterremuur, Aloe Vera, Driekleurig Viooltje, Sheaboter, Avocado olie, Abrikozenpitolie, Haver, Vitamine E., en essentiële olieën zoals Bergamot, Lavendel alpine, Ceder-Atlas, Sandelhout en Roos-Geranium. Als dat geen puur natuur peeling is! De Biopeeling of Herbal Peeling is perfect in kuurvorm te doen, is geschikt voor alle huidtypes, en kan het gehele jaar door gedaan worden, ook in de zomer.


Biopeeling herbal peel met skinscrubberSKIN SCRUBBER OF CAVITATIE PEELING (ULTRASONIC PEELING) IS EEN NIEUW SYSTEEM VOOR DIEPERE HUIDREINIGING.

Deze behandeling houdt in: 
  •  het reinigen van de huid door middel van ultrasone golven
  •  de verwijdering van overtollig talg uit de poriën en de haarfollikels
  •  de huid te ontdoen van verhoorning en dode huidcellen
  •  mee-eters, acne en bacteriën verwijderen
  •  het aanbrengen van een Vitamine A serum
GELAATSBEHANDELING BIOPEELING OF HERBAL PEEL, EN STAP WEER FRIS DE WERELD IN!
De Biopeeling of Herbal Peel is een zeer natuurlijke peeling met spectaculair resultaat. Ab-so-luut niét te vergelijken met een chemische peeling. Het principe van de Biopeeling bestaat eruit de huid te ontgiften, van binnen uit, aan de hand van kruiden. Er wordt dus niks letterlijk ‘geschraapt’ of gepeeld aan de opperhuid. De kruiden werken in op de basale cellen of kern van uw huid, en ontdoen uw huid tot in de diepte van alle onzuiverheden en gifstoffen.

De Herbal Peel is 100% natuurlijk en onschadelijk, u zal dus ook niet rood worden na de behandeling, noch pijn ondervinden. Hooguit een zacht tintelend effect, overigens wordt de Herbal Peel als heerlijk ontspannend ervaren. Heeft u last van acne of littekentjes, verstopte poriën of pigmentvlekken, dan is de Biopeeling of Herbal Peel ideaal voor U. Ga voor een frisse, zuivere, en ontgifte huid, en kies voor Biopeeling van ons huismerk Herbal Peel Skjincare!

DE BESTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN ANTWERPEN, DIE VIND JE IN BEAUTYSALON OF SCHOONHEIDSSALON THE WELLNESS ROOM. 
Met een prachtige setting en decor, in een meesterlijke woning op het Zuid, wordt u in de watten gelegd door een professioneel en gemotiveerd team van SCHOONHEIDSSPECIALISTES. Iedere klant is belangrijk voor ons, u ook! Het is ook mogelijk uw voorkeurstherapeute te reserveren voor uw GELAATSVERZORGING, of andere schoonheidsbehandeling. Bel vandaag nog voor info of een afspraak, op het nummer 03 257 77 32, mail   
info@w-room.be of boek online. 

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.