Dermapen cellulitis, maak komaf met oppervlakkige cellultis behandelingen, dermapen cellulitis werkt rechstreeks onder de huid in het vetweefsel.


Bekijk nu de video van Dermapen Cellulitis. 

DERMAPEN CELLULITIS MAAKT ONMIDDELLIJK KOMAF MET ZELFS DE HARDNEKKIGSTE CELLULITIS
Tijdens de dermapen cellulitis behandeling brengen we serums en cocktails in de huid die onmiddellijk werken tegen de cellulitis. Deze behandeling kan ook perfect in combinatie met LPG endermologie. BCN ADIPO is een anti-cellulitiscocktail met volgende ingrediënten: L-Carnitine, Caffeine, Fucus, Ruscus, Organic Silica, Glaucine.

BCN ADIPO ANTI- CELLULITE COCKTAIL
Werkzame stoffen: L-carnitine, cafeïne, fucus, ruscus, organische silica, glaucine.

BCN Adipo Anti- Cellulite Cocktail is een product ontwikkeld om cellulitis te bestrijden en de stevigheid van de huid te herstellen. 
 •  L-carnitine en cafeïne mobiliseren opgehoopt vet, waardoor het vrijkomt, zodat het kan worden verbrand door het metabolisme.
 •  Cafeïne verbetert ook de bloedsomloop en verstevigt en versterkt de huid, waardoor het uiterlijk van cellulitis vermindert.
 •  Fucus helpt het lichaam bij het verwijderen van vastgehouden vocht, stimuleert de bloedsomloop en heeft een ontgiftende en drainerende werking op de oedemen veroorzaakt door cellulitis.
 •  Ruscus helpt bij het aanpakken van problemen in verband met de bloedsomloop.
 •  Glaucine stimuleert de lipolyse en remt de opkomst van nieuwe vetcellen, die zichtbaar de verschijning van "sinaasappelschilhuid" vermindert en de stevigheid van de huid herstelt.
 •  Ten slotte, organische silica hydrateert, vernieuwt en regenereert cellen en verbetert de synthese van collageen.
DERMAPEN CELLULITIS GEEFT DE MOGELIJKHEID OM HET CELLULITE DAT OP ONGEWENSTE PLAATSEN ZIT OP EEN PIJNLOZE MANIER TE VERWIJDEREN.
Door middel van dermapen in combinatie met BCN ADIPO ANTI-CELLULITE COCKTAIL verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd. 

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine dermapen-prikjes in de huid van het te behandelen gebied, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. De actieve bestanddelen lossen het vet op, zijn water afdrijvend en geven voeding aan de huid. Tevens wordt de bloeddoorstroming bevorderd, waarmee de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulitis worden tegengegaan.

TE BEHANDELEN REGIO'S

Bij vrouwen: cellulitis verwijderen aan binnenkant knieën, buitenkant dijen, billen.
 •  Bij mannen: cellulitis verwijderen aan heupen, love-handles en bovenbuik.
 • Wij behandelen echter per zone maximaal 10 ml per behandeling

  ADVIES EN AANTAL BEHANDELINGEN
  Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuur interval om de 4 weken.

  VOORZORGSMAATREGEL

  24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

  NA DE BEHANDELING
  Iedere mesotherapy behandeling kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot 48 uur aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling. Maak de eerste 24 uur ook geen gebruik van normale bodylotion, gebruik van geparfumeerde bodylotion is pas na 48-72 uur toegestaan. Sporten is minimaal 24 uur na de dag van de behandeling af te raden. Sauna en zonnebank is een week niet toegestaan. 
  CONTRA INDICATIES Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Lipolyse is ook niet een alternatieve methode om in lichaamsgewicht af te vallen, het is alleen bedoeld om lokaal onderhuids vet op te lossen op die lastige plekken waar dit met afvallen niet lukt.  

  INHOUD VAN DE BEHANDELING

  De huid krijgt eerst een ontsmetting
  anti cellulite behandeling met dermapen
  stevige korte massage of LPG behandeling.

  PRIJZEN OP BASIS VAN 10 ML PRODUCT OP 1 ZONE
  • Dermapen Cellulite intake + testsessie: € 50 (wordt gecrediteerd bij aankoop 3 behandelingen) 
  • Dermapen Cellulite per behandeling  € 150,00 
  • Dermapen Cellulite kuur 5 behandelingen  € 700,00 te betalen in schijven van €233 op afspraak 1, 2 en 3. 

  AFSPRAAK MAKEN
  U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
  Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.
  Telefonisch afspraak maken: 03 257 77 32

  MEER INFORMATIE
  Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u, 
  nodigen wij u graag uit voor een intake + test sessie bij The Wellness Room.

  BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


  We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


  Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
  Stap 2. Kies een dag en tijd
  Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
  Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
  Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
  Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

  KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

  Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
  © 2019 the Wellness Room - Antwerpen
  beoordeling the wellnessroom antwerpen
  5.0