It’s all about the booty this year !

Overal op social media kom je het tegen, de buttlift & buttsculpting! Op welke manier dan ook, het doel is altijd hetzelfde: de billen zo rond en stevig mogelijk krijgen. En als het kan, zonder er elke dag squads voor te moeten doen !

Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi en rond mogelijk zijn is het van belang ze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat de billen niet rond genoeg worden. Gelukkig is daar een oplossing voor!

De oplossing: Endermo buttlift 

De endermo buttlift van LPG endermologie bestaat al 30 jaar in 110 verschillende landen wereldwijd, en is door geen enkele andere machine van de markt te krijgen, vanwege de schitterende resultaten. Deze resultaten worden behaald op verschillende gebieden, nl. cellulite bestrijden, de huid verstevigen, vetten afbreken en drainage.

LPG endermo butt helpt bij het mobiliseren van de vetcellen, en dit op de gewenste plaats ! Het lift  je billen én verstevigt de huid van de billen, wat kan je nog meer wensen ? LPG endermo butt met de machine LPG endermologie is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht in combinatie met een roll-up major techniek die de huid van de billen optilt, rolt, lift en verstevigt! 

Wat zijn de voordelen ?

#ZonderInjectie #ZonderSnijden #ZonderRisico #ZonderBijwerkingen #WetenschappelijkBewezenResultaten
 

Brazilian Butt lift

Brazilian Butt Lift met endermo buttlift, tilt de billen op tot wel 60% (na enkele sessies), verbetert je silhouet en de vorm van de billen, verbetert de bloedcirculatie, én heeft geen bijwerkingen. Maar het wordt nog beter, niet alleen maken we gebruik van de endermo LPG buttlift tijdens deze behandeling, maar gaan we de behandeling maximaal boosten door ze te combineren met 2 dingen nl. 
  1. Temple creme van MCCM Medical Cosmetics: een huidverstrakkende creme die de huidstructuur verbetert, je cellulaire metabolisme en de doorbloeding van de huid. 
  2. Elektrostimulatie van de billen gedurende de hele behandeling, die zorgt voor constante stimulering van de spieren. 


Conclusie: De Brazilian butt lift of buttsculpting is een niet-chirurgische behandeling met maximaal resultaat. U kan onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. U kan deze behandeling doen met of zonder wekelijkse work-out. Maar net zoals bij alle andere body sculpting behandelingen die het lichaam hermodelleren, zijn gezond eten en leven een must voor een schitterend resultaat! 

Boek nu de endermo buttlift online in onze tijdelijke acties:  Brazilian Butt Lift
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.