Verbeter de elasticiteit van je huidToegevoegd door Barbara op 27 augustus 2018.

Verbeter de elasticiteit van je huid met LPG Endermolift

Vanaf je 25e zal je huid beginnen veranderen door huidveroudering. Alles begint met fijne lijntjes, gevolgd door rimpels. Vanaf je 50ste begint je huid aan elasticiteit en stevigheid te verliezen, waardoor de huidstructuur verzwakt en rimpels dieper worden. Hieronder vind je enkele tips en tricks om huidveroudering tegen te gaan. De beste behandeling om je huid strakker te maken is een LPG Endermolift!

Tips om huidveroudering tegen te gaan

Verschillende factoren hebben een invloed op huidveroudering. Als we daaruit leren, kunnen we de huid beschermen en huidveroudering tegengaan.

UV-straling

Schadelijke UV-stralen van de zon kunnen vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Bescherm je huid dus tegen de zon met een zonnecrème met een hogere factor. Probeer ook directe zon rond het middaguur te vermijden en bescherm je ogen met een zonnebril die een UVA- en UVB-filter heeft. Maar ook op minder zonnige dagen, kies je best voor schoonheidsproducten in je dagelijkse verzorging die een bescherming bieden tegen de zon.

Huidverzorging

Om huidveroudering tegen te gaan, is je dagelijkse verzorgingsroutine erg belangrijk. Er zijn drie stappen in je huidverzorging: reinigen, verzorgen en zonbescherming. Je huid reinigen kan je doen met een mild reinigingsproduct zoals micellair water. Je mag natuurlijk je gezicht ook spoelen met water, kies dan wel best voor lauw water. Te koud of te warm water zijn niet goed voor je gezicht! Bij de verzorging moet je kiezen voor een product dat past bij je huidtype en bij het seizoen. Je kan kiezen voor een verzorging waar zonbescherming al is inbegrepen. Of je kan ook achteraf nog een zonnecrème op je gezicht en hals smeren. 

Juist eten

Ook in voeding zitten bestanddelen die huidveroudering kunnen tegengaan. Vooral fruit en groenten rijk aan vitamines anti-oxidanten kunnen je huid een boost geven. Zij helpen om de schadelijke effecten van de zon en andere vervuilende factoren op je huid te beperken. Denk aan oranje groenten en fruit (appelsien, wortel, …), blauwe bessen, tomaten, zalm, bonen, abrikozen, ...

LPG endermolift

Natuurlijk bestaan er ook behandelingen om huidveroudering terug te draaien. Een van onze favoriete behandelmethodes is de LPG endermolift! Deze behandeling is niet-invasief en kent geen bijwerkingen. De draaiende koppen creëren een deep tissue massage waardoor deze anti-aging behandeling diep in de huid kan doordringen om ouderdomsverschijnselen te behandelen. De LPG endermolift is bovendien ideaal geschikt voor de meest gevoelige zones van het gezicht en helpt tegen wallen, donkere kringen en vocht rond de ogen.
Arrangementen

Bent u geïnteresseerd?

Boek online Chatten
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.