ZUURSTOFTHERAPIE IN COMBINATIE MET NATUURLIJKE PAPAYA VOOR EEN ECHTE BOOST

Zuurstoftherapie wordt gebruikt om de huid te voorzien van meer hydratatie, tijdens de Moisturizing Gelaatsverzorging met Zuurstoftherapie. Wil je net dat tikkeltje meer, kies dan voor een natuurlijke papaya peeling in combinatie met zuurstoftherapie. Het verschil is nog meer celvernieuwing, door de intense peel (papaya) en een nog stralendere huid.


Biopeel Fruitpeeling Papaya Peel met ZuurstoftherapieDE PAPAYA PEEL OF BIOPEEL FRUITPEELING, 100% NATUURLIJK OP BASIS VAN PAPAYA EN ANANAS
Bij Huidtherapie Zuid kan je kiezen voor een 100% zuivere en biologische fruitzuurpeeling, met als hoofdingrediënten papaya en ananas in combinatie met natuurzuivere kleisoorten. Papaya staat erom gekend een enzym te bevatten dat dode huidcellen verwijderd, en de aanmaak van een nieuwe huid stimuleert! Papaya zit boordevol vitaminen voor je huid, zoals vitamine C en B. Bovendien bevat Papaya bétacaroteen, een weldaad voor je huid.

Boek een zuurstoftherapie bij The Wellness Room
PAPAÏNE, EEN FANTASTISCH ENZYM VOOR ONZE HUID
Het enzym papaïne, exfoliërt de huid door het verwijderen van dode huidcellen. Papaïne wordt vaak gebruikt om de huid weer te laten stralen en te voorzien van die felbegeerde ‘glow’. Ook maakt papaïne je huid zacht en glad. De Papaya Peel is dus ideaal voor wie graag zijn/haar huid voorziet van nieuwe cellen (celvernieuwing), zonder de huid te beschadigen. Enkel op een puur natuurlijke manier. Nieuwe huidcellen zijn een voordeel voor mensen die last hebben van Acne, onzuiverheden, droge huid, overgevoelige huid, pigmentvlekjes, littekentjes, kortom, voor alle huidtypes.


Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen Vergelijk al onze gelaatsbehandelingen op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke gelaatsbehandeling het beste bij u past. GELAATSBEHANDELINGEN VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK EN KIES DE JUISTE THERAPEUTE


We vinden het het makkelijkst wanneer jij je afspraak zelf online inboekt. Dat gaat ook het snelst! Per mail zijn wij elke dag bereikbaar via barbara@the-wellness-room.be of telefonisch tussen 19 en 21u 's avonds.


Stap 1. Kies de behandeling/dienst die je wilt boeken, of zoek in de zoekbalk. (Verschillende dienst-categorieën kunnen niet in 1 boeking, maak een aparte boeking).
Stap 2. Kies een dag en tijd
Stap 3. Klik bovenaan op het pijltje en kies een therapeute. Lees hier meer info over wie is wieStandaard staat er 'geen medewerkervoorkeur', maar wij verkiezen dat je een naam aanduidt. 
Stap 4. Voer jouw persoonlijke gegevens in
Stap 5: Schrijf eventueel een notitie aan jouw therapeute of bv. het nummer van een kadobon.
Stap 6. Controleer jouw mailbox én eventueel spamfilter voor de afspraakbevestiging.

KOM JIJ VOOR DE EERSTE KEER BIJ THE WELLNESS ROOM?

Wanneer je voor de eerste keer een afspraak maakt voor een massage, pedicure, manicure of ontharing, en je hebt nog iets bijzonders te melden aan je Therapeute, schrijf dan een "notitie" in je boeking. Voor kadobonnen, figuuranalyses, receptie spreken, etc, bekijk de categorie "Receptie
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0