ZUURSTOFTHERAPIE IN COMBINATIE MET NATUURLIJKE PAPAYA VOOR EEN ECHTE BOOST

Zuurstoftherapie wordt gebruikt om de huid te voorzien van meer hydratatie, tijdens de Moisturizing Gelaatsverzorging met Zuurstoftherapie. Wil je net dat tikkeltje meer, kies dan voor een natuurlijke papaya peeling in combinatie met zuurstoftherapie. Het verschil is nog meer celvernieuwing, door de intense peel (papaya) en een nog stralendere huid.


Biopeel Fruitpeeling Papaya Peel met ZuurstoftherapieDE PAPAYA PEEL OF BIOPEEL FRUITPEELING, 100% NATUURLIJK OP BASIS VAN PAPAYA EN ANANAS
Bij Huidtherapie Zuid kan je kiezen voor een 100% zuivere en biologische fruitzuurpeeling, met als hoofdingrediënten papaya en ananas in combinatie met natuurzuivere kleisoorten. Papaya staat erom gekend een enzym te bevatten dat dode huidcellen verwijderd, en de aanmaak van een nieuwe huid stimuleert! Papaya zit boordevol vitaminen voor je huid, zoals vitamine C en B. Bovendien bevat Papaya bétacaroteen, een weldaad voor je huid.

Boek een zuurstoftherapie bij The Wellness Room
PAPAÏNE, EEN FANTASTISCH ENZYM VOOR ONZE HUID
Het enzym papaïne, exfoliërt de huid door het verwijderen van dode huidcellen. Papaïne wordt vaak gebruikt om de huid weer te laten stralen en te voorzien van die felbegeerde ‘glow’. Ook maakt papaïne je huid zacht en glad. De Papaya Peel is dus ideaal voor wie graag zijn/haar huid voorziet van nieuwe cellen (celvernieuwing), zonder de huid te beschadigen. Enkel op een puur natuurlijke manier. Nieuwe huidcellen zijn een voordeel voor mensen die last hebben van Acne, onzuiverheden, droge huid, overgevoelige huid, pigmentvlekjes, littekentjes, kortom, voor alle huidtypes.

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen
Boek online Bekijk tijdelijke acties
Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.